lauantai 26. joulukuuta 2015

Jouluaattomme!

                         Heippahei!

Nyt on jouluaatto ohitse ja mahat taas ihan täynnä jouluruokaa ja muita herkkuja.


Meidän jouluaatto meni oikein mukavasti ♡ Täällä oli oikein rauhallinen ja lämmin fiilis.


Tämä oli Emilyn ensimmäinen jouluaatto ja tyttö oli ihan ihmeissään, mitä kaikkea ympärillä tapahtuu. Kovasti neiti seurasi katsellaan, mitä me vanhemmat ja Evelyn sisko puuhasi.

Herättiin aamulla puoli kymmenen maissa ja alettiin tekemään Aleksin kanssa riisipuuroa. Tai no Aleksi sen teki. Itse lähdin käymään kaupassa ostamassa viime hetken ruokatarvikkeita, ennenkuin kaupat sulkeutuivat pariksi päiväksi.


Noin puoli 12 aikaan alettiin tietenkin katsomaan lumiukko ohjelmaa. Musta tuntuu, että mä sitä katsoin eniten kun Evelyn vaan leikki ja vauva oli päikkäreillä :D Lumiukko ohjelma on muuten meidän joulun yksi jouluperinteistä ja sitä jaksankin vaalia aina. Ohjelman aikana mä en keskity oikeastaan mihinkään muuhun kuin siihen, ellei ole aivan pakko. Tosin muistan sen koko ohjelman jo kohtaus kohtaukselta ulkoa. Onhan sitä tullut katsottua jo monet vuodet aina jouluisin :)



Kun oltiin syöty riisipuurot, niin ajateltiinkin lähteä vähän ulkoilemaan, koska kaunis ja lämmin ilmahan siellä oli. Tosin harmi, ettei lunta ollut yhtään.

Käppäiltiin ulkona jonkin aikaa ja käytettiin Evelyniä laskemassa liukumäkeä puistossa, sillä aikaa kun vauva nukkui vaunuissa :)


Kotiin kun saavuttiin, niin otettiinkin hetki rennosti, jonka jälkeen alettiin Evelynin kanssa leipomaan vielä viime hetken pipareita. Aleksin vanhemmat tulivat meille vähän jälkeen neljä.



Meillä tonttu oli käynyt yön aikana tuomassa lahjat kuusen alle, mutta Evelyn ei edes kiinnittänyt huomiota lahjoihin koko päivänä :o Ajattelin, että tyttö olisi lahjojen kimpussa samantien herätessään :D

Noin 16:00 aikaan alettiin laittamaan laatikkoja uuniin ja muutenkin pöytää koreaksi. Viiden aikaan alettiin syömään jouluruokia. Evelyn tykkäsi kaikesta, mitä lautaselle laitettiin, mutta lanttulaatikko ja herneet taisivat joululeivän lisäksi olla ihan lemppareita. 


Kuuden jälkeen meille saapuikin mun sisko ja Julia viettämään iltaa ja sitten alettiin avaamaan paketteja. Lahjoja tuli kyllä taas niin paljon, että kämppä oli lahjojen avaamisen jälkeen sen näköinen kun täällä olisi ollut joku suurempikin joukko juhlimassa :D



                          



Meillä oli kaikin puolin oikein ihana joulu ja saatiin viettää se ihanien ihmisten kanssa ♡ 

                              ♡ -Riikka




10 kommenttia:

  1. Ihanalta joululta vaikuttaa ♡ Ja kuinka suloisia tytöt ovatkaan :')

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuulonen päivä ollut teillä :) mä aina ootan tota lumiukko ohjelmaa ja laitan sen pyörii tautalle mut sit en kuitenkaa jaksa ikinä ees keskittyä :'D kunhan on tunnelman luojana taustalla :D
    Emily on ku nukke, niin söpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä oli oikein mukava :)

      Aijjaa :D Mä keskityn siihen aina ihan täysillä :D Siitä ilmeisesti tullut kakkos osakin, jossa se poika on isompi. Harmi etten sitä ehtinyt katsomaan :D

      Kiitos ♡

      Poista
  3. Teidän joulu kuulostaa oikein mukavalta.♥ Ja Emily on vaan niin supersöpö.♥
    Meiltä meni lumiukko ohjelma tänä vuonna ihan ohi kun oli niin paljon tohinaa. Ens vuonna sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin :)

      No niin on kyllä Hugokin♡♡

      Voi ei, no onneksi se tulee joka joulu! :) Mä löysin sen ohjelman dvd:nä ja meinasin jo ostaa, mutta ajattelin viime hetkellä jättää ostamatta, koska sitten sitä ei olisi enään niin kiva katsoa jouluna. Saadaan se kuulemma mun pikkuveljeltä omaksi kun hän on katsonut sen vielä kerran :D

      Poista
  4. Ihanaa, teitte pipareita! Me ostettiin tylsästi kaupasta Annas pipareita ja niistäkin jäi puolet syömättä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo me päätettiin väsätä ihan ite :) Tosin niin kävi meilläkin. Meni ehkä pari piparia. Onneksi niitä voi syödä milloin vain :)

      Poista